Onze professionele ondersteuning

Telefonie

Telefonie

Onze medewerkers werden getraind in telefonie voor advocaten en artsen, maar nemen er met de glimlach bedrijven van een andere strekking bij.

Copywriting en eindredactie

Copywriting en eindredactie

The Business Assistant verwoordt wat u moeilijk onder woorden kan brengen. We schrijven uw (nieuws)brieven, verslagen en e-mails.

Transcriptie

Transcriptie

U heeft uren beeldmateriaal op stapel liggen? The Business Assistant gaat met u op zoek naar dé catchphrases van uw documentaire.

Detachering

Detachering

The Business Assistant beschikt over een netwerk van betrouwbare werknemers die u tijdelijk in uw bedrijf kan tewerkstellen, wanneer u wilt en zo vaak u wilt.

Werving en selectie

Werving en selectie

U bent op zoek naar een nieuwe kracht voor uw bedrijf maar heeft niet de tijd om een sollicitatieprocedure op te starten? Ook dat proces nemen wij u volledig uit handen.

Gespecialiseerde bijscholing

Gespecialiseerde bijscholing

U beschikt reeds over een geweldig administratief team maar ziet her en der toch puntjes van verbetering? The Business Assistant biedt een waaier aan lessen aan.

Prospectie

Prospectie

Hoe lang loopt u inmiddels met het idee uw klantenbestand uit te breiden? Wij nemen voor u de touwtjes in handen en bellen mogelijke klanten op om uw diensten aan hen voor te stellen.

Vertalingen

Vertalingen

U heeft een prachtige campagne uitgewerkt die u overzees wil promoten, maar u spreekt de taal niet goed genoeg? Wij werken met een team van vertalers en native speakers.

Dictaten

Dictaten

De media mogen dan in een sneltempo evolueren, officiële mededelingen heeft u nog steeds graag op papier. Daarom helpt The Business Assistant u bij het transcriberen van uw dictaten.

Online journalistiek en social media

Online journalistiek en social media

U begrijpt dat de tijden snel evolueren maar heeft geen idee hoe u een online publiek moet aanspreken. The Business Assistant heeft mensen in dienst die u die kopzorgen kunnen besparen.

Officediensten

Officediensten

Wij zijn mee met de nieuwste versie van Microsoft Office en weten deze zo te gebruiken dat het resultaat volledig binnen uw bedrijf of praktijk zal passen.

The Business Assistant, het secretariaat van de toekomst

U neemt graag rustig de tijd voor elke patiënt/cliënt maar wordt steevast gestoord door de telefoon. Of u wilt gewoon even onbereikbaar zijn om in alle rust uw werk te doen, maar wil uw klanten niet in de kou te laten staan.

The Business Assistant is een virtueel, multifunctioneel kantoor dat u een extra hand, brein of agenda aanbiedt wanneer u het te druk heeft. Dit verlicht voor u de administratieve stress, zodat u ten volle op uw werk kan concentreren.